Produkter for atria calzone kebab (5)

Iberisk Eikefôret Loin 50% Iberisk Rase - LENDER OG PØLSER

Iberisk Eikefôret Loin 50% Iberisk Rase - LENDER OG PØLSER

Stykke fra iberiske griser, fôret i montanera i 3-4 måneder med eikenøtter, urter og halm. Det blir håndlaget med Pimentón D.O. fra La Vera (Cáceres), også krydret med naturlige krydder og uten konserveringsmidler, salt, hvitløk og oregano. Den ekstraordinære lukten og aromaen setter seg i minnet. Ingredienser: Iberisk eikenøtt svinekjøtt, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydder og naturlig storfekjøtt tarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten allergener. Med en minimum modning på 5-6 måneder, kjennetegnes den av en ekstraordinær lukt og aroma. Ingredienser: Iberisk eikenøtt svinekjøtt, salt, naturlig aroma, pimentón, naturlige krydder
Castro y Gonzalez Utvalg Pølse - Pølse

Castro y Gonzalez Utvalg Pølse - Pølse

Noen av de edleste delene av våre iberiske griser, som Iberian Presa, er de som brukes til å lage vår Salchichón Castro y González "Selección" på en håndverksmessig måte. En intens aroma, saftig tekstur og en spesiell balanse mellom fett, magert kjøtt og svart pepper gir en subtil naturlig delikatesse til vår Salchichón. SKU:N / A Fraktvekt:N / A
Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter

Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter

Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en perfekt modningsstatus. Iberiske griser fra Brisa Iberiske griser fra Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt. Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ Fett: 38.5 g Mettet fett: 15.3 g Karbohydrater: 2.1 g Sukker: 1.3 g Proteiner: 26 g Salt: 3 g
Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Extra Ibérico Sarta Chorizo - Kjøttprodukter

Produktet er laget med en nøye utvalgt blanding av hakket / kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og andre krydder, og gir oss vår Chorizo Sarta Ibérico Extra. En sann delikatesse for ganen som uten tvil vil imponere alle som prøver det. De iberiske grisene Brisa De iberiske grisene Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Behandlinger som brukes Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, avkjøling, fylling, tørking og modning. Fordelene med pølser Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg er de iberiske grisene Energiverdi: 390Kcal / 1619KJ Fett: 31 g Mettet fett: 11 g Karbohydrater: 1.5 g Sukker: 1.5 g Proteiner: 26 g Salt: 2.6 g
Iberisk Eike-skinke "50% Iberisk Rase" (hele stykket skåret for hånd - Skiver

Iberisk Eike-skinke "50% Iberisk Rase" (hele stykket skåret for hånd - Skiver

Produkt laget med den fremre ekstremiteten fra voksne griser som har gjennomgått den nødvendige salting- og modningsprosessen. Iberiske griser fra Brisa Iberiske griser fra Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra andre, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca. Saltingprosessen Hos Ibericos Brisa dekkes alle stykkene med havsalt for å fremme dehydrering og bevaring, noe som bidrar til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppholder seg i saltkammeret i en dag for hver kilo av den ferske delen, ved en kontrollert temperatur mellom 3º og 5º Celsius, og med en relativ fuktighet mellom 75% og 85%. Rase: 50% Iberisk Fôring: Eikenøtter Etikett: Rød Energiverdi: 409.9 Kcal / 1701 KJ Fett: 32.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: 1.0 g Sukker: 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g