Iberisk Eiken Salami - Kjøttprodukter
Produktet er laget med en blanding av hakket eller kuttet kjøtt, tilsatt salt, paprika og krydder, eltet og fylt i naturlig svinekjøtt tarmer i en perfekt modningsstatus.
Iberiske griser fra Brisa
Iberiske griser fra Brisa har spesielle egenskaper som skiller dem betydelig fra resten, noe som resulterer i iberiske produkter av høyeste kvalitet. De er eksemplarer med genetisk historie, hvis opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Behandlinger som brukes
Hos Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, nedkjøling, fylling, tørking og modning.
Fordelene med pølser
Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt.
Energiverdi: 432Kcal / 1919KJ
Fett: 38.5 g
Mettet fett: 15.3 g
Karbohydrater: 2.1 g
Sukker: 1.3 g
Proteiner: 26 g
Salt: 3 g